Sweet & Sour wrap met kip, wortel en paprika

Sweet & Sour wrap met kip, wortel en paprika

Verrukkelijke wraps met een Aziatisch tintje met in wok olie gebakken kip, prei, gele paprika en in reepjes gesneden wortelen. De Conimex Sweet & Sour woksaus geeft dit gerecht een heerlijke smaak en een handje pinda's zorgt voor een lekkere bite. 
20 min
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 350 gram kipfilet
  • 1 gele paprika
  • 200 gram wortelen
  • 1 grote prei
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 8 eetlepels Conimex Woksaus Sweet and Sour
  • 1 handje pinda's
  • 1 pak naturel wraps

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 550.17 kcal
Eiwitten 31.02 g
Suikers 22.85 g
Vezels 5.07 g
Verzadigde vetten 3.43 g
Natrium 1258.96 mg
Fat Per Nutrient Basis 19.41 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de kip in reepjes. Snijd de paprika, wortel in repen en de prei in halve ringen.

  2. Laat een wok goed heet worden, voeg een eetlepel wok olie toe en wok de kip 3 minuten. Voeg de paprika toe en wok 2 minuten mee. Schep de prei erdoor en wok nog 2 minuten. Schep de wortelreepjes en ongeveer 8 eetlepels sweet & sour woksaus erdoor en wok nog een minuut.

  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep een handje pinda's door het kipmengsel. Verdeel de wraps over de borden en vul ze met het kipmengsel. Vouw ze dicht en serveer direct.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild