En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 616.51 kcal |
Eiwitten | 18.7 g |
Suikers | 10.35 g |
Vezels | 4.61 g |
Verzadigde vetten | 8.75 g |
Natrium | 402.67 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 34.79 g |
Snij de paprika in blokjes en de broccoli in roosjes. Kook de broccoliroosjes ca. 5 minuten voor.
Kook de Conimex woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kluts de eieren los in een kom. Verhit een (koeken)pan met 2 el Conimex wokolie. Schenk het eimengsel in de pan. laat de ene kant van de omelet in ca. 3 minuten gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 minuten gaar. Snij de omelet in reepjes en marineer de reepjes in 2el Conimex Ketjap Manis.
Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de voorgekookte broccoli en de paprika kort. Voeg de 5 el Conimex woksaus sweet & sour en de woknoedels toe en meng het geheel goed door elkaar. Warm het geheel goed door.
Bak de gemarineerde eierreepjes nog even kort in de pan en serveer ze bij de Conimex sweet & sour woknoedels. Bestrooi de noedels met 2 handjes pinda's