Vegatarische woknoedels

Sweet & sour woknoedels met gemarineerde eireepjes

Deze vegetarische sweet & sour woknoedels met gemarineerde eireepjes, is een heerlijk gerecht voor een dagje zonder vlees. Dankzij de Conimex woksaus zijn deze noedels in een handomdraai op smaak gebracht. 
20 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 1 zakje Conimex Wok Noedels
  • 5 el Conimex Woksaus Sweet & Sour
  • 1 broccoli
  • 1 paprika
  • 3 eieren
  • 4 el Conimex Wokolie
  • 4 el ketjap manis
  • 2 handjes pinda's

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 616.51 kcal
Eiwitten 18.7 g
Suikers 10.35 g
Vezels 4.61 g
Verzadigde vetten 8.75 g
Natrium 402.67 mg
Fat Per Nutrient Basis 34.79 g

Bereidingswijze

  1. Snij de paprika in blokjes en de broccoli in roosjes. Kook de broccoliroosjes ca. 5 minuten voor.

  2. Kook de Conimex woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Kluts de eieren los in een kom. Verhit een (koeken)pan met 2 el Conimex wokolie. Schenk het eimengsel in de pan. laat de ene kant van de omelet in ca. 3 minuten gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 minuten gaar. Snij de omelet in reepjes en marineer de reepjes in 2el Conimex Ketjap Manis.

  4. Verhit 2 el Conimex wokolie in een wok en roerbak hierin de voorgekookte broccoli en de paprika kort. Voeg de 5 el Conimex woksaus sweet & sour en de woknoedels toe en meng het geheel goed door elkaar. Warm het geheel goed door.

  5. Bak de gemarineerde eierreepjes nog even kort in de pan en serveer ze bij de Conimex sweet & sour woknoedels. Bestrooi de noedels met 2 handjes pinda's

Meer heerlijke recepten