Sweet & Sour Woknoedels met gehakt en snijboonruitjes

Sweet & Sour woknoedels met gehakt en snijboonruitjes

Recept noedels wokken met rundergehakt, boontjes, tomaten en Conimex Wok Noedels en Conimex Woksaus Sweet & Sour. Complete Aziatische maaltijd uit de oosterse keuken met zoetzure woksaus. 
15 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 400 g snijbonen
  • 4 tomaten
  • 250 g Conimex Wok Noedels
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 500 g rundergehakt
  • 10 el Conimex Woksaus Sweet and Sour
  • 2 el Conimex Gebakken uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 731.29 kcal
Eiwitten 33.35 g
Suikers 24.51 g
Vezels 5.41 g
Verzadigde vetten 14.14 g
Natrium 1116.68 mg
Fat Per Nutrient Basis 35.91 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de snijbonen schuin in ruitjes en de tomaten in stukjes. Kook de snijbonen 5 min. in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.

  2. Kook ondertussen de Conimex Wok Noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

  3. Verhit een wok, voeg 2 el wok Conimex Wok Olie toe en roerbak het gehakt 4 min. Voeg de snijbonen toe en wok 2 min. mee. Voeg de tomaten toe en roerbak nog 2 min. Meng de Conimex Woksaus Sweet & Sour met noedels erdoor en warm goed door.

  4. Verdeel de Sweet & Sour Woknoedels met gehakt en snijboonruitjes over 4 borden of diepe kommen. Strooi de Conimex Gebakken uitjes erover.

Meer heerlijke recepten