En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 659.384 kcal |
Eiwitten | 22.559 g |
Suikers | 21.454 g |
Vezels | 4.748 g |
Verzadigde vetten | 4.539 g |
Natrium | 864.167 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 15.06 g |
Kook de Basmati rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken.
Pel en hak ondertussen de knoflook fijn. Snijd de lente-uitjes in smalle ringetjes. Pers de citroen uit.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 els Conimex Wok olie toe en roerbak het rundergehakt met de knoflook 5 min. Voeg de groenten toe en wok 4 min. Voeg 8 els woksaus Sweet & sour toe en wok nog 1 min.
Meng ondertussen de koude basmatirijst met het citroensap, de lente-uitjes en 2 el Conimex Woksaus Sweet & Sour. Voeg naar smaak peper en zout toe. Verdeel de salade en de Sweet & Sour wokgroenten met gehakt over 4 borden.