En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 619.96 kcal |
Eiwitten | 20.42 g |
Suikers | 24.74 g |
Vezels | 6.17 g |
Verzadigde vetten | 7.34 g |
Natrium | 1241.05 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 26.91 g |
Pel de uien. Snijd ze in partjes en de tomaatjes en spitskool in stukjes. Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud spoelen en laten uitlekken.
Verhit ca. 1 el Conimex Wok Olie in de wok en roerbak hierin de ui 3 min. Voeg de spitskool toe en wok 5 min. Voeg na 3 minuten de stukjes tomaat toe. Klop de eieren los en roer ze door de groenten. Blijf roeren tot de eieren zijn gestold. Voeg de taugé en de Conimex Woksaus Sweet & Sour toe en warm goed door.
Zet ondertussen een diepe pan op een hoog vuur, verhit ca. 1 el Conimex Wok Olie in de pan en voeg de noedels en Conimex Sambal Oelek naar smaak (hoe meer, hoe heter) toe. Schep goed door elkaar en laat de noedels heet worden.
Schep de noedels en de tjap tjoy in grote kommen en strooi de amandelen over de tjap tjoy.