En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 543.78 kcal |
Eiwitten | 24.44 g |
Suikers | 19.22 g |
Vezels | 3.98 g |
Verzadigde vetten | 6.24 g |
Natrium | 1238.88 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 18.65 g |
Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.
Snijd ondertussen 2 cm van de (wat stugge) onderkant van de asperges. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de asperges schuin in dikke plakjes (houd de topjes heel).
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de kipreepjes 4 min. Voeg de asperges toe en roerbak nog 5 min.
Voeg 8-10 el Conimex Woksaus Sweet Chili toe en wok nog 1 min. Schep vervolgens de wok noedels en de lente-uiringetjes door het gerecht en warm goed door.