Sweet Chillinoedels met kip, asperges en lente ui

Sweet Chili noedels met kip, asperges en lente ui

Noedels met kip. Heerlijke Aziatische Chili noedels met geroerbakte kip, groene asperges en lente-ui. De Conimex Woksaus Sweet Chili geeft dit gerecht een licht pittige smaak en is lekker in combinatie met Conimex Kroepoek Cassave. 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 1 zak Conimex Wok Noedels
  • 500 gram groene asperges
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 300 gram kipreepjes
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Sweet Chili 175ml
  • 75 gram Conimex Kroepoek Cassave

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 543.78 kcal
Eiwitten 24.44 g
Suikers 19.22 g
Vezels 3.98 g
Verzadigde vetten 6.24 g
Natrium 1238.88 mg
Fat Per Nutrient Basis 18.65 g

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook de Conimex Wok Noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet ze af in een vergiet, spoel ze kort af met koud water en laat ze uitlekken.

  2. Snijd ondertussen 2 cm van de (wat stugge) onderkant van de asperges. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de asperges schuin in dikke plakjes (houd de topjes heel).

  3. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de kipreepjes 4 min. Voeg de asperges toe en roerbak nog 5 min.

  4. Voeg 8-10 el Conimex Woksaus Sweet Chili toe en wok nog 1 min. Schep vervolgens de wok noedels en de lente-uiringetjes door het gerecht en warm goed door.

Meer heerlijke recepten