En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 462.25 kcal |
Eiwitten | 25.92 g |
Suikers | 9.07 g |
Vezels | 2.09 g |
Verzadigde vetten | 4.55 g |
Natrium | 628.96 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.93 g |
Pel en snipper de ui en de knoflook. Kook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze 'schrikken' in koud water, pel en halveer ze.
Verhit een el Conimex Wok Olie in een soeppan en bak hierin de ui en de knoflook op matig vuur lichtbruin. Voeg de (hele) kipfilet, de Conimex Boemboe Ajam Paniki en een liter water toe en breng dit aan de kook. Laat de soep ongeveer 15 minuten zachtjes koken. Kook ondertussen ook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal de kipfilet uit de soep en trek het vlees met twee vorken in kleine stukjes. Verhit een el olie in een koekenpan en bak hierin de stukjes kip op matig vuur rondom bruin in een minuut of 4.
Verdeel het gebakken kippenvlees, de taugé, de rijst en de eieren over kommen en schenk de hete soep erop. Serveer direct.