En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 212.14 kcal |
Eiwitten | 24.12 g |
Suikers | 4.29 g |
Vezels | 2.88 g |
Verzadigde vetten | 2.3 g |
Natrium | 120.76 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 7.6 g |
Breng 1 liter water aan de kook en kook hierin de rijst in 13 minuten gaar. Giet de rijst af, laat even uitdampen en roer goed om.
kook de 2 eieren ca. 7 minuten in een andere pan. Snij ondertussen de kipfilet in kleine blokjes, de spitskool in reepjes en de lente-ui in dunne ringetjes.
Doe 500 ml water en de Soto Ayam paste in een pan, roer totdat de paste is opgelost. Voeg de kip blokjes toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep daarna 2 minuten zachtjes doorkoken.
Voeg de spitskool toe en kook deze één minuutje mee. Doe ditzelfde hierna ook met de taugé.
Verwarm het geheel nog een halve minuut, snij ondertussen de eieren in kwarten en verdeel de rijst over 2 kommen.
Serveer de soep over de rijst en garneer met de eieren, pinda's en lente-ui.