Saté met satésaus

“Saté ajam is kipsaté, saté babi is varkensvlees, saté kambing is geitenvlees, saté biri biri is lamsvlees.“ Satésaus maken met saté babi is heerlijk en wordt een eitje met de satésaus van Conimex. 
15 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 1 zakje Conimex Saté Marinademix
  • 3 el Conimex Ketjap Manis
  • 4 el Conimex Gebakken uitjes
  • 500 g varkenslapjes
  • 2 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 1 pot Conimex Pindasaus Mild

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 574.825 kcal
Eiwitten 32.441 g
Suikers 44.414 g
Vezels 2.611 g
Verzadigde vetten 5.349 g
Natrium 2079.8 mg
Fat Per Nutrient Basis 25.266 g

Bereidingswijze

  1. Meng de Conimex Satémarinade met 2 el Conimex ketjap manis en 1 el water.

  2. Snij het vlees in blokjes van ca. 2 cm, meng ze met de marinade en laat 15 minuten marineren. Rijg de vlees blokjes aan satéstokjes.

  3. Grill de saté onder de grill of in de grillpan bruin en gaar.

  4. Verwarm de Conimex satésaus, volgens aanwijzing op de verpakking.

  5. Serveer de saté met de satésaus en Conimex gebakken uitjes.

Meer heerlijke recepten