En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 926.1 kcal |
Eiwitten | 34.66 g |
Suikers | 43.5 g |
Vezels | 4.75 g |
Verzadigde vetten | 6.99 g |
Natrium | 1132.6 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 26.53 g |
Pel en snipper de sjalot en knoflook.
Snij de karbonade in stukjes en meng met de ketjap.
Verhit in een pan een scheutje wokolie en fruit de sjalot en knoflook. Voeg toe aan de schouderkarbonade en laat deze ongeveer 2 uur marineren.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet apart.
Bak het vlees 10 minuten op middelhoog vuur.
Snij de komkommer in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten, snij de helften in plakjes en doe ze in een kom.
Meng 6 el chilisaus met het citroensap en maak hier de komkommer mee aan.
Maak de pindasaus volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de rijst over de borden en serveer het vlees met de rijst, komkommersalade en Saté Kroepoek.