Sajoer Boontjes

Sajoer Boontjes

Sajoer is een groentegerecht uit de Indonesische keuken. Maak dit Aziatische gerecht eenvoudig zelf met verse sperziebonen en Conimex Boemboe Sajoer Boontjes. Een verrukkelijk kruidenmengsel met authentieke oosterse smaak door de rode pepers en kokos. 
15 min
4
Pittig

Ingrediënten

  • 500 g verse sperziebonen
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 95 g Conimex Boemboe Sajoer Boontjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 168.73 kcal
Eiwitten 3.28 g
Suikers 8.77 g
Vezels 4.53 g
Verzadigde vetten 2.02 g
Natrium 500.63 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.91 g

Bereidingswijze

  1. Maak de sperziebonen schoon en kook ze 3 minuten voor. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en roerbak de sperziebonen ongeveer 2 minuten.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Sajoer Boontjes en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

  3. Laat het geheel 5-10 minuten inkoken op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild