Sajoer Boontjes

Sajoer is een groentegerecht uit de Indonesische keuken. Maak dit Aziatische gerecht eenvoudig zelf met verse sperziebonen en Conimex Boemboe Sajoer Boontjes. Een verrukkelijk kruidenmengsel met authentieke oosterse smaak door de rode pepers en kokos. 
15 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 500 g verse sperziebonen
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 95 g Conimex Boemboe Sajoer Boontjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 168.73 kcal
Eiwitten 3.28 g
Suikers 8.77 g
Vezels 4.53 g
Verzadigde vetten 2.02 g
Natrium 500.63 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.91 g

Bereidingswijze

  1. Maak de sperziebonen schoon en kook ze 3 minuten voor. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en roerbak de sperziebonen ongeveer 2 minuten.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Sajoer Boontjes en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

  3. Laat het geheel 5-10 minuten inkoken op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild