Sajoer Boontjes

Sajoer is een groentegerecht uit de Indonesische keuken. Maak dit Aziatische gerecht eenvoudig zelf met verse sperziebonen en Conimex Boemboe Sajoer Boontjes. Een verrukkelijk kruidenmengsel met authentieke oosterse smaak door de rode pepers en kokos. 
15 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 500 g verse sperziebonen
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 95 g Conimex Boemboe Sajoer Boontjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 168.728 kcal
Eiwitten 3.278 g
Suikers 8.773 g
Vezels 4.53 g
Verzadigde vetten 2.02 g
Natrium 500.625 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.91 g

Bereidingswijze

  1. Maak de sperziebonen schoon en kook ze 3 minuten voor. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en roerbak de sperziebonen ongeveer 2 minuten.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Sajoer Boontjes en 200 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook.

  3. Laat het geheel 5-10 minuten inkoken op gematigd vuur tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten