Rundvleesreepjes in teriyakisaus met noedels

Rundvleesreepjes in teriyaki saus met noedels

Heerlijke noedels met gebakken rundvleesreepjes, knapperige sperziebonen en paprika. De teriyaki saus van Conimex geeft dit gerecht een lekkere licht zoete smaak. De lente-uitjes maken dit gerecht helemaal compleet. Lekker met Sambal Manis. 
25 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 250 gram sperziebonen gehalveerd
  • 2 rode paprika's
  • 3 lente-uitjes
  • 1 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 350 gram runder roerbakreepjes
  • 400 g Oosterse wokgroenten (1 pak)
  • 10 eetlepels Conimex Woksaus Teriyaki

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 543.24 kcal
Eiwitten 29.28 g
Suikers 198.72 g
Vezels 5.44 g
Verzadigde vetten 5.99 g
Natrium 1105.7 mg
Fat Per Nutrient Basis 15.82 g

Bereidingswijze

  1. Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.

  2. Verhit een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten, voeg vervolgens de sperziebonen, Oosterse wokgroenten en de paprika toen en wok nog 4 minuten. Schep de lente-uitjes en 8-10 eetlepels teriyaki saus toe en wok nog 1 minuut.

  3. Voeg de noedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveer op borden.

Meer heerlijke recepten