En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 543.24 kcal |
Eiwitten | 29.28 g |
Suikers | 198.72 g |
Vezels | 5.44 g |
Verzadigde vetten | 5.99 g |
Natrium | 1105.7 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 15.82 g |
Kook de noedels in ruim water volgens de bereidingswijze op de verpakking. Breng in een andere pan een klein beetje water aan de kook en kook de sperziebonen 3 minuten voor. Snijd de paprika in repen en de lente-uitjes in schuine stukjes van ca. 3 cm.
Verhit een wok op hoog vuur, voeg een eetlepel wokolie toe en wok de rundvleesreepjes 3 minuten, voeg vervolgens de sperziebonen, Oosterse wokgroenten en de paprika toen en wok nog 4 minuten. Schep de lente-uitjes en 8-10 eetlepels teriyaki saus toe en wok nog 1 minuut.
Voeg de noedels toe en warm alles al omscheppend goed door. Serveer op borden.