En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 272.95 kcal |
Eiwitten | 13.38 g |
Suikers | 2.4 g |
Vezels | 3.45 g |
Verzadigde vetten | 3.02 g |
Natrium | 302.0 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 19.25 g |
Verwarm een frituurpan voor tot 175 °C. Frituur de tofu goudbruin en laat ze uitlekken op een met keukenpapier bekleed bord.
Verhit de wokolie in een wok en roerbak de peultjes, paprika en shiitakes (of champignons) 1 minuut op een hoog vuur. Zet het vuur iets lager en voeg dan de het uitgeperste teentje knoflook en de geraspte gemberwortel toe. Roerbak kort met de groenten mee. Roer de oestersaus, sojasaus en witte wijn of rijstwijn erdoor en breng alles aan de kook.
Roer intussen de maïzena met ½ eetlepel water los. Schep het door het groentemengsel in de pan en laat het vocht binden. Zet het vuur uit en schep de tofu en sesamolie erdoor. Verdeel het gerecht over 2 borden en bestrooi met de geroosterde pinda’s.