En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 161.51 kcal |
Eiwitten | 3.36 g |
Suikers | 4.31 g |
Vezels | 3.29 g |
Verzadigde vetten | 2.24 g |
Natrium | 1422.59 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 12.77 g |
Meng het fijngehakte korianderblad met ½ theelepel kurkuma, 1 theelepel donkere basterdsuiker, 2 teentjes uitgeperste knoflook en 2 eetlepels vissaus tot een glad mengsel. Was de bosui, snijd het wit in grove stukken van 2 cm en het groen in fijne ringetjes en houd alles apart.
Halveer de schoongemaakte sperziebonen. Verwarm een wok op middelmatig vuur en schenk 2 eetlepels wokolie in de wok. Roerbak de bloemkool in ca. 3 minuten lichtbruin. Voeg de sperziebonen en het wit van de bosui toe en roerbak nog 1 minuut mee.
Voeg het kruidenmengsel toe en bak het mee zodat alle smaken vrij kunnen komen. Blus het af met 100 ml water en laat het 3 minuten afgedekt sudderen.
Roer alles goed door elkaar, breng eventueel op smaak met zout en schep limoensap naar smaak erdoor. Doe de groenten in een schaal. Bestrooi de roergebakken Thaise bloemkool met sperziebonen met het fijngesneden groen van de bosui.