Roergebakken Chinese groene groenten

Roergebakken Chinese groene groenten

Met dit recept voor roergebakken Chinese groene groenten zet je snel een lekker groentegerecht op tafel. Lekker kruidig en vol van smaak. Een heerlijk bijgerecht voor bij een uitgebreide Chinese maaltijd of serveer de roergebakken groenten met rijst en vis of vlees. 
10 Minutes
2
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 100 g paksoi of baby paksoi, grof gesneden
  • 100 g broccoli, in kleine roosjes
  • 100 g verse peultjes, schoongemaakt
  • 1 eetlepel Conimex Wokolie
  • 1 klein teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 1 eetlepel sesamolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 152.42 kcal
Eiwitten 2.44 g
Suikers 0.78 g
Vezels 2.69 g
Verzadigde vetten 2.09 g
Natrium 253.07 mg
Fat Per Nutrient Basis 13.38 g

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water en eventueel zout naar smaak aan de kook. Kook alle groenten direct na elkaar beetgaar en spoel ze koud. Laat alles goed uitlekken.

  2. Verhit een wok op hoog vuur en schenk de wokolie erin. Roerbak 1 geperst teentje knoflook met de groenten 1 minuut en voeg 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel sesamolie toe. Schud alles goed om zodat de smaken en de saus goed met de groenten mengen. Serveer de roergebakken Chinese groene groenten direct.

Meer heerlijke recepten