Roergebakken Chinese groene groenten

Roergebakken Chinese groene groenten

Met dit recept voor roergebakken Chinese groene groenten zet je snel een lekker groentegerecht op tafel. Lekker kruidig en vol van smaak. Een heerlijk bijgerecht voor bij een uitgebreide Chinese maaltijd of serveer de roergebakken groenten met rijst en vis of vlees. 
10 min
2
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 100 g paksoi of baby paksoi, grof gesneden
  • 100 g broccoli, in kleine roosjes
  • 100 g verse peultjes, schoongemaakt
  • 1 eetlepel Conimex Wokolie
  • 1 klein teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 1 eetlepel sesamolie

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 152.42 kcal
Eiwitten 2.44 g
Suikers 0.78 g
Vezels 2.69 g
Verzadigde vetten 2.09 g
Natrium 253.07 mg
Fat Per Nutrient Basis 13.38 g

Bereidingswijze

  1. Breng een pan met water en eventueel zout naar smaak aan de kook. Kook alle groenten direct na elkaar beetgaar en spoel ze koud. Laat alles goed uitlekken.

  2. Verhit een wok op hoog vuur en schenk de wokolie erin. Roerbak 1 geperst teentje knoflook met de groenten 1 minuut en voeg 1 eetlepel oestersaus en 1 eetlepel sesamolie toe. Schud alles goed om zodat de smaken en de saus goed met de groenten mengen. Serveer de roergebakken Chinese groene groenten direct.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild