Rendangvlees met bamboescheuten en worteltjes-kokosnoedels

Rendangvlees met bamboescheuten en noedels

Dit recept rundvlees met veel verschillende ingrediënten veroorzaakt een zalige smaaksensatie in je mond. De bamboescheuten en wortel-kokosnoedels zijn heerlijk met het rendangvlees van de boemboe Conimex. 
20 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 1 pak Conimex Wok Noedels
  • 400 g bamboescheuten in blik
  • 3 el Conimex Wok Olie
  • 400 g runder roerbakreepjes
  • 1 bakje Conimex Boemboe Rendang Vlees
  • 300 g wortelreepjes
  • 0.5 citroen
  • 2 el peterselie, fijngehakt

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 617.782 kcal
Eiwitten 31.76 g
Suikers 14.026 g
Vezels 5.185 g
Verzadigde vetten 7.967 g
Natrium 859.696 mg
Fat Per Nutrient Basis 27.171 g

Bereidingswijze

  1. Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Laat de bamboescheuten uitlekken.

  2. Verhit een wok, schenk 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de runder roerbakreepjes 2 minuten. Schep de bamboescheuten erbij en daarna de Conimex boemboe rendang vlees en 1,5 dl water. Breng dit al roerend aan de kook en laat 3-4 minuten op hoog vuur koken totdat het meeste vocht verdampt is.

  3. Verhit ondertussen een eetlepel wok olie in een andere wok of grote hapjespan. Roerbak hierin de wortelreepjes 2 minuten. Voeg de noedels toe, knijp de citroen uit boven de pan en meng alles goed door elkaar. Schep de helft van de peterselie erdoor en warm het gerecht goed door.

  4. Verdeel de noedels over 4 borden en schep het vlees ernaast. Strooi de rest van de peterselie over het vlees.

Meer heerlijke recepten