En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 617.78 kcal |
Eiwitten | 31.76 g |
Suikers | 14.03 g |
Vezels | 5.18 g |
Verzadigde vetten | 7.97 g |
Natrium | 859.7 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 27.17 g |
Kook de Conimex wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Laat de bamboescheuten uitlekken.
Verhit een wok, schenk 2 eetlepels Conimex wok olie in en wok hierin de runder roerbakreepjes 2 minuten. Schep de bamboescheuten erbij en daarna de Conimex boemboe rendang vlees en 1,5 dl water. Breng dit al roerend aan de kook en laat 3-4 minuten op hoog vuur koken totdat het meeste vocht verdampt is.
Verhit ondertussen een eetlepel wok olie in een andere wok of grote hapjespan. Roerbak hierin de wortelreepjes 2 minuten. Voeg de noedels toe, knijp de citroen uit boven de pan en meng alles goed door elkaar. Schep de helft van de peterselie erdoor en warm het gerecht goed door.
Verdeel de noedels over 4 borden en schep het vlees ernaast. Strooi de rest van de peterselie over het vlees.