Rendang Vlees

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Met dit recept en Conimex Boemboe Rendang vlees de lekkerste Indonesische magere runderlapjes bereiden. Serveer het met witte rijst en je hebt nasi putih en met kleefrijst katupek en lamang. 
150 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 500 g magere runderlappen in blokjes gesneden
  • 95 g Conimex Boemboe Rendang Vlees
  • 400 ml water

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 331.7 kcal
Eiwitten 28.83 g
Suikers 8.46 g
Vezels 0.55 g
Verzadigde vetten 5.31 g
Natrium 604.16 mg
Fat Per Nutrient Basis 19.45 g

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 el Conimex Wok Olie in een wok en bak hierin het rundvlees bruin.

  2. Voeg de Conimex Boemboe Rendang Vlees en 400 ml water toe. Breng het al roerend aan de kook en doe het deksel op de pan.

  3. Laat het geheel minimaal 2 uur sudderen op laag vuur. Haal het deksel van de pan en laat het gerecht nog 10 minuten inkoken tot de saus de gewenste dikte heeft.

Meer heerlijke recepten

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild