Rendang met groene asperges

Rendang met groene asperges

Een bijzonder lekkere combi; mager rundvlees met een rijke mix\r\nvan kruiden, die je makkelijk in één keer toevoegt met onze boemboe. Superlekkere Indonesische rendang met de originele smaak, maar een\r\nstuk sneller op tafel. 
10 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 500 g groene asperges
  • 1 scheutje Conimex Wokolie
  • 500 g runderreepjes
  • 1 pakje Conimex Boemboe Rendang Vlees 95g
  • 4 el ketjap manis
  • Conimex Gebakken uitjes
  • Conimex Kroepoek Jakarta 75 g

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 752.27 kcal
Eiwitten 37.74 g
Suikers 19.89 g
Vezels 3.63 g
Verzadigde vetten 4.0 g
Natrium 902.17 mg
Fat Per Nutrient Basis 18.3 g

Bereidingswijze

  1. Was de asperges, snij de onderste stukjes eraf en gooi die weg. Snij de rest van de asperges in stukjes van 5 cm.

  2. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.

  3. Verhit in een pan een scheutje wokolie en wok de runderreepjes 3 minuten. Roerbak dan de asperges nog 3 minuten mee.

  4. Roer vervolgens de boemboe, de 4 el ketjap manis en 2,5 dl water erdoor en laat dit ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen.

  5. Schep de gewokte runderreepjes met groene asperges en de rijst in een diepe kom of schaal. Strooi er gebakken uitjes overheen en serveer met Conimex Kroepoek Jakarta.

Meer heerlijke recepten