En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 752.27 kcal |
Eiwitten | 37.74 g |
Suikers | 19.89 g |
Vezels | 3.63 g |
Verzadigde vetten | 4.0 g |
Natrium | 902.17 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 18.3 g |
Was de asperges, snij de onderste stukjes eraf en gooi die weg. Snij de rest van de asperges in stukjes van 5 cm.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Verhit in een pan een scheutje wokolie en wok de runderreepjes 3 minuten. Roerbak dan de asperges nog 3 minuten mee.
Roer vervolgens de boemboe, de 4 el ketjap manis en 2,5 dl water erdoor en laat dit ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen.
Schep de gewokte runderreepjes met groene asperges en de rijst in een diepe kom of schaal. Strooi er gebakken uitjes overheen en serveer met Conimex Kroepoek Jakarta.