rendang vlees met asperges

Rendang met groene asperges

Als je geen tijd hebt om je rundvlees te stoven (Rendang Daging) zijn deze rundvleesreepjes, gemarineerd in de Conimex Boemboe Rendang Vlees, de perfecte uitkomst! De ketjap geeft een heerlijke smaak aan de asperges en rijst. Een heerlijke Indonesische variant op aardappelen, vlees, groente! 
25 Minutes
4
Mild en kindvriendelijk

Ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 500 g groene asperges
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 500 g roerbak mager rundvlees reepjes
  • 95 g Conimex Boemboe Rendang Vlees
  • 4 el Conimex Ketjap Manis
  • 3 el Conimex Gebakken uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 666.8 kcal
Eiwitten 37.32 g
Suikers 16.91 g
Vezels 3.95 g
Verzadigde vetten 3.57 g
Natrium 1310.71 mg
Fat Per Nutrient Basis 15.1 g

Bereidingswijze

  1. Was de asperges en snijd de onderste stukjes eraf. Snijd de rest van de asperges in stukjes van 5 cm.

  2. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.

  3. Verhit 2 el Conimex Wokolie en wok de runderreepjes 3 minuten. Roerbak dan de asperges nog eens 3 minuten mee.

  4. Roer vervolgens de Conimex Boemboe Rendang Vlees, 4 el Conimex Ketjap Manis en 2,5 dl water erdoor en laat dit ca. 5 minuten zacht pruttelen.

  5. Schep de gewokte vleesreepjes met groene asperges en de rijst in een diepe kom of schaal. Strooi de Conimex Gebakken uitjes erover.

Meer heerlijke recepten