Pittige tomaat-knoflookdip

Pittige tomaat knoflookdip

De lekkerste pittige tomaat-knoflookdip uit de oosterse keuken maak je met dit recept eenvoudig en snel zelf in slechts 5 minuten tijd. Extra lekker met kroepoek of een ander Aziatisch tussendoortje. 
5 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el Conimex Sambal Badjak
  • 1.5 dl ketchup
  • 2 el fijngehakt koriander

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 41.15 kcal
Eiwitten 0.6 g
Suikers 6.74 g
Vezels 0.45 g
Verzadigde vetten 0.18 g
Natrium 382.62 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.3 g

Bereidingswijze

  1. Pel en pers de teentjes knoflook uit. Meng de Conimex Sambal Badjak, de ketchup, de knoflook en de koriander tot een glad sausje. Breng de dip eventueel op smaak met wat zout en peper.

Meer heerlijke recepten