curry garnalen

Pittige curry garnalen

Pittige curry garnalen zijn smaakvol gekruide garnalen. De garnalen zijn vol van smaak door de Conimex Thaise Rode Curry Paste. Een geconcentreerde pittige kruidenpasta met kokos en rode pepers. Serveer deze kruidige gamba's als voorgerecht, tapas, gourmet, barbecue of bij rijstgerechten met groentes. 
10 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 3 teentjes knoflook
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 400 g rauwe gepelde gamba's met staart
  • 1 el Conimex Ketjap Asin
  • 90 g Conimex Rode Curry Paste
  • 8 el kokosmelk light
  • 4 partjes limoen
  • 4 lente-uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 193.83 kcal
Eiwitten 15.69 g
Suikers 3.31 g
Vezels 1.01 g
Verzadigde vetten 3.52 g
Natrium 835.42 mg
Fat Per Nutrient Basis 9.95 g

Bereidingswijze

  1. Snij de teentjes knoflook fijn en de Lente-ui in ringen.

  2. Verhit 2 el Conimex Wokolie in een wok. Roerbak hierin de garnalen en de knoflook ca. 2 minuten. Roer de Conimex Thaise Rode Curry Paste en de kokosmelk erdoor en voeg daarna de Conimex ketjap Asin toe. Laat dit ca. 1 minuten pruttelen.

  3. Serveer de gamba’s met een schijfje limoen, en strooi de lente-ui erover heen.

Meer heerlijke recepten