Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 464.075 kcal |
Eiwitten | 14.535 g |
Suikers | 34.919 g |
Vezels | 2.897 g |
Verzadigde vetten | 4.304 g |
Natrium | 1650.694 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 26.378 g |
Leg de satéprikkers 15 minuten in water.
Snij de tofu in 24 gelijke blokjes van ± 2 bij 3 cm. Marineer de tofu in de marinade volgens de bereidingswijze op de verpakking en voeg hier 2 el Sambal Oelek aan toe. Snijd de halve mango in kleine blokjes en de lente-ui in smalle ringetjes.
Rijg de gemarineerde tofublokjes op de satéprikkers. Verhit een grillpan en grill de tofuspiesjes aan beide kanten goudbruin.
Serveer de satésaus met de tofusaté. Bestrooi de tofusaté met lente-ui.