En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 452.4 kcal |
Eiwitten | 19.18 g |
Suikers | 11.12 g |
Vezels | 11.83 g |
Verzadigde vetten | 2.63 g |
Natrium | 2005.42 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 11.24 g |
Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
Pel en hak de knoflook. Halveer de rode peper en snij deze in stukjes.
Snij ook de bosui, shiitake en paksoi in stukjes.
Verhit een scheut wokolie in de wok en bak de knoflook en rode peper. Voeg 1 el djahé, de bosui, baby-paksoi en paddenstoelen toe en bak 2 minuten mee. Voeg de kruidenpasta en taugé toe en bak deze nog 1 minuut mee.
Maak in een klein pannetje een roerei van de eieren (in neutrale olie) en voeg dit toe aan het groentemengsel.
Verdeel de noedels en groenten over de borden en bestrooi met de pinda’s en gehakte koriander.