En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 595.76 kcal |
Eiwitten | 18.48 g |
Suikers | 37.24 g |
Vezels | 3.8 g |
Verzadigde vetten | 3.35 g |
Natrium | 2408.57 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 16.91 g |
Snijd de paksoi in reepjes en de lente-uitjes in smalle ringetjes. Pers de knoflook en klust een ei.
Bereid de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit 1 el. wokolie in een wokpan en wok hierin de lente-ui en knoflook ongeveer 30 sec. Voeg het ei toe en roer alles door elkaar tot het ei is gestold.
Voeg de garnalen, paksoi en de tauge toe en roerbak voor 3 min.
Zet het vuur laag, voeg de Soja Sesam woksaus en 1 el. limoensap toe en meng goed door. Voeg dan de Rijstnoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.