En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Meng 4 eetlepels vissaus met 50 g tamarindepasta, 30 g palmsuiker en de uitgeperste knoflook in een kom. Snijd de paksoi in repen en de lente-ui in smalle ringetjes. Hak de pinda’s grof.
Bereid de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking en spoel ze koud. Klop het ei met 1 eetlepel water met een garde los. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak een omelet van het ei. Laat de omelet afkoelen en snijd hem in dunne reepjes.
Verhit 1 eetlepel olie in dezelfde koekenpan en bak de garnalen 1 min. al omscheppend op een hoog vuur. Voeg de paksoi en taugé toe en bak ze kort mee. Voeg de helft van het tamarindemengsel toe en laat het even inkoken.
Schep de rijstnoedels met de rest van het tamarindemengsel erdoor. Voeg als laatste de omeletreepjes, de lente-ui en de pinda’s toe.