En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 732.82 kcal |
Eiwitten | 28.14 g |
Suikers | 17.6 g |
Vezels | 8.32 g |
Verzadigde vetten | 3.69 g |
Natrium | 1079.44 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.95 g |
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet, spoel met koud water tot de rijst koud is en laten uitlekken. Snijd ondertussen de lente-uitjes schuin in smalle stukjes.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg 2 el Conimex Wok olie toe en wok de sugar snaps 1 min. Voeg de helft van de lente-uitjes toe en roerbak nog 1 min. Voeg de groentemix uit het pakje Conimex Mix voor Nasi Speciaal en 100 ml koud water toe en wok 5 min. Schep de rijst en de kruidenmix uit het pakje erdoor en roerbak nog 3 min.
Verwarm 2 el Conimex Wok olie in een hapjespan en roerbak de garnalen met de rest van de lente-uitjes 3 min. Voeg de Conimex Woksaus Sweet Chili toe en roerbak nog 1 min.
Schep de taugé en 2 handjes pinda's door de nasi. Schep de helft van de bieslook door de garnalen. Schep de nasi op 4 borden of in kommen, schep de garnalen ernaast en strooi de rest van de bieslook erover.