En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 768.01 kcal |
Eiwitten | 30.335 g |
Suikers | 18.373 g |
Vezels | 10.285 g |
Verzadigde vetten | 5.709 g |
Natrium | 3482.548 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 26.582 g |
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze. Kook ze vervolgens 5 minuten beetgaar in ruim kokend water. Snij de kippendijfilet in stukjes. Marineer de kippendijfiletstukjes in 4 el Ketjap Manis marinade.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de mix voor Nasi Goreng met 100 ml kokend water in een kom en laat het minimaal 10 min. wellen.
Verhit 2 el wokolie en roerbak hierin de sperziebonen ca. 2 minuten. Voeg de boemboe Sajoer boontjes en 200 ml water toe en volg verder de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een koekenpan 2 el wokolie en bak hierin de gemarineerde kippendijfilet goudbruin en gaar.
Verhit in een andere wok 1 el wokolie en roerbak hierin het groentepakket kort. Voeg vervolgens de gewelde mix voor Nasi Goreng en de gekookte rijst toe en meng het geheel goed door elkaar.
Serveer de Sajoer boontjes, de Nasi Goreng en de kip samen op een bord, lekker met sambal Oelek.