Nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander

Deze heerlijke Nasi met garnalen, wokgroenten en koriander zet je in een handomdraai op tafel. 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 400 g witte rijst
  • 15 g verse koriander
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 600 g Thaise wokgroenten
  • 1 tl Conimex Sambal Manis
  • 400 g rauwe gepelde garnalen
  • 10 el Conimex Woksaus Zoete Soja
  • 1 zak 75 g Conimex Kroepoek Sumatra

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 659.22 kcal
Eiwitten 23.76 g
Suikers 23.44 g
Vezels 3.57 g
Verzadigde vetten 1.55 g
Natrium 2049.31 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.39 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

  2. Hak de koriander grof. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de wokgroenten 8 min. Schep 1 tl Conimex Sambal Manis, de garnalen en de knoflook erdoor en wok 3 min mee.

  3. Schep de rijst en de Conimex Woksaus Zoete Soja erdoor en roer goed door. Schep ¾ van de koriander door de nasi.

  4. Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander. Lekker met Kroepoek Sumatra.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep 30 Minutes  recipe

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • CookingTime25 Minutes

    • Servings 2

      people

    • SpicinessMild

  •  20 Minutes  recipe

    Thaise Gele Curry met pompoen en tomaat

    Recept voor een heerlijke gele curry met pompoen en tomaat.

    • CookingTime15 Minutes

    • Servings 3

      people

    • SpicinessKruidig,Mild