Nasi met gewokte garnalen en wokgroenten

Nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander

De lekkerste nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander maak je met dit recept en Conimex Woksaus Zoete Soja eenvoudig zelf in slechts een kwartiertje tijd. 
15 min
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 400 g witte rijst
  • 15 g verse koriander
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 600 g Thaise wokgroenten
  • 1 tl Conimex Sambal Manis
  • 400 g rauwe gepelde garnalen
  • 10 el Conimex Woksaus Zoete Soja
  • 1 zak 75 g Conimex Kroepoek Sumatra

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 659.22 kcal
Eiwitten 23.76 g
Suikers 23.44 g
Vezels 3.57 g
Verzadigde vetten 1.55 g
Natrium 2049.31 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.39 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

  2. Hak de koriander grof. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de wokgroenten 8 min. Schep 1 tl Conimex Sambal Manis, de garnalen en de knoflook erdoor en wok 3 min. mee.

  3. Schep de rijst en de Conimex Woksaus Zoete Soja erdoor en warm goed door. Schep ¾ van de koriander door de nasi.

  4. Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander. Lekker met Kroepoek Sumatra.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild