Nasi met gewokte garnalen, Thaise wokgroentes en koriander

Deze heerlijke Nasi met garnalen, wokgroenten en koriander zet je in een handomdraai op tafel. 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 400 g witte rijst
  • 15 g verse koriander
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 el Conimex Wok Olie
  • 600 g Thaise wokgroenten
  • 1 tl Conimex Sambal Manis
  • 400 g rauwe gepelde garnalen
  • 10 el Conimex Woksaus Zoete Soja
  • 1 zak 75 g Conimex Kroepoek Sumatra

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 659.221 kcal
Eiwitten 23.756 g
Suikers 23.442 g
Vezels 3.568 g
Verzadigde vetten 1.546 g
Natrium 2049.312 mg
Fat Per Nutrient Basis 10.387 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.

  2. Hak de koriander grof. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Verhit een wok, voeg een scheutje Conimex Wok Olie toe en roerbak de wokgroenten 8 min. Schep 1 tl Conimex Sambal Manis, de garnalen en de knoflook erdoor en wok 3 min mee.

  3. Schep de rijst en de Conimex Woksaus Zoete Soja erdoor en roer goed door. Schep ¾ van de koriander door de nasi.

  4. Verdeel de nasi over 4 kommen of borden en bestrooi met de rest van de koriander. Lekker met Kroepoek Sumatra.

Meer heerlijke recepten