Nasi Goreng met bloemkoolrijst

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Deze heerlijke nasi is gemaakt met bloemkoolrijst en paprika's. 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 1 zakje Conimex mix voor Nasi Goreng
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 ui
  • 400 g bloemkool
  • 2 paprika's
  • 400 g witte rijst

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 502.764 kcal
Eiwitten 10.949 g
Suikers 8.462 g
Vezels 7.39 g
Verzadigde vetten 2.061 g
Natrium 1620.398 mg
Fat Per Nutrient Basis 9.679 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen.

  2. Doe de Conimex mix voor Nasi Goreng in een bakje en voeg 100 ml heet water toe. Laat dit 10 min. staan.

  3. Rasp de bloemkool fijn. Verhit een wok- of koekenpan en voeg 2 elwokolie toe.

  4. Roerbak de ui met de paprika 2 min.

  5. Voeg de geraspte bloemkool toe in de pan. Wok deze nog een minuutje mee.

  6. Voeg de gemengde Conimex kruidenmix toe aan de pan. Voeg wanneer het water verdampt is, voeg de rijst en Conimex kruidenmix toe en roerbak het geheel op laag vuur nog even. Eet smakelijk!

Meer heerlijke recepten