Nasi met spruitjes

Nasi Goreng met spruitjes en sperziebonen

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Deze heerlijke Nasi Goreng is gemaakt met gewokte spruitjes en sperzieboontjes. 
15 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 400 g witte rijst
  • 2 el Conimex Wokolie
  • 1 pakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
  • 1 ui
  • 200 g verse spruitjes
  • 200 g sperzieboontjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 526.485 kcal
Eiwitten 10.746 g
Suikers 7.252 g
Vezels 6.103 g
Verzadigde vetten 2.276 g
Natrium 839.66 mg
Fat Per Nutrient Basis 12.694 g

Bereidingswijze

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Laat de rijst afkoelen

  2. Kook de boontjes in ruim kokend water voor 2 à 3 minuten.

  3. Halveer de spruitjes en snijd vervolgens in smalle reepjes.

  4. Verhit 2 el Conimex Wokolie in een pan en doe gesneden spruitjes erbij. Wok dit voor circa 3 minuten.

  5. Voeg de gekookte boontjes toe en wok nog 2 minuten. Voeg vervolgens de Conimex Nasi Goreng Boemboe toe.

  6. Schep goed de rijst erdoor en roerbak nog 2 à 3 minuten mee. Eet smakelijk!

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild