Nasi goreng

Nasi Goreng met pittige omeletrolletjes

Laten we wat vaker eten zoals ze dat in indonesië doen. Maak een vegetarische Nasi Goreng met omeletrolletjes. 
25 Minutes
4
Pittig

Ingrediënten

  • 350 g rijst
  • 1 zakje Conimex mix voor Nasi Goreng
  • 4 el Conimex Wokolie
  • 4 eieren
  • 2 el Conimex Sambal Oelek
  • 1 prei
  • 2 paprika's
  • 4 lente-uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 595.513 kcal
Eiwitten 16.825 g
Suikers 7.276 g
Vezels 6.445 g
Verzadigde vetten 4.826 g
Natrium 2040.394 mg
Fat Per Nutrient Basis 20.983 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de prei in ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.

  2. Snijd de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Verhit de pan met 2 el Conimex wokolie en schenk het eimengsel in de brede (koeken)pan, laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet op en snij deze in 4 gelijke stukken.

  3. Meng de Conimex mix voor Nasi Goreng met 100ml heet water in een kommetje en laat 10 minuten staan.

  4. Verhit ondertussen een wok met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei en de paprika ca. 3 min. Voeg dan de gekookte rijst en de met water gemengde kruidenmix voor Nasi Goreng toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.

  5. Serveer de pittige omeletrolletjes met de Nasi Goreng.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 Minutes

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 Minutes

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild