En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 595.51 kcal |
Eiwitten | 16.82 g |
Suikers | 7.28 g |
Vezels | 6.45 g |
Verzadigde vetten | 4.83 g |
Natrium | 2040.39 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.98 g |
Snijd de prei in ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Snijd de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Verhit de pan met 2 el Conimex wokolie en schenk het eimengsel in de brede (koeken)pan, laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet op en snij deze in 4 gelijke stukken.
Meng de Conimex mix voor Nasi Goreng met 100ml heet water in een kommetje en laat 10 minuten staan.
Verhit ondertussen een wok met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei en de paprika ca. 3 min. Voeg dan de gekookte rijst en de met water gemengde kruidenmix voor Nasi Goreng toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.
Serveer de pittige omeletrolletjes met de Nasi Goreng.