En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 595.51 kcal |
Eiwitten | 16.82 g |
Suikers | 7.28 g |
Vezels | 6.45 g |
Verzadigde vetten | 4.83 g |
Natrium | 2040.39 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.98 g |
Snij de prei in ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
Snij de lente-ui in smalle ringetjes. Kluts 2 el Conimex sambal Oelek met de eieren in een kom en voeg als laatste de lente-ui toe. Verhit de pan met 2 el Conimex wokolie en schenk het eimengsel in de brede (koeken)pan, laat de ene kant van de omelet in ca. 3 min. gaar worden op laag vuur. Draai de omelet om en bak de andere kant in ca. 1 min. gaar. Rol de omelet op en snij deze in 4 gelijke stukken.
Meng de Conimex mix voor Nasi Goreng met 50 ml kokend water in een kommetje en laat het even wellen.
Verhit ondertussen een wok met 2 el Conimex wokolie en roerbak hierin de prei en de paprika ca. 3 min. Voeg dan de gekookte rijst en de mix voor Nasi Goreng toe aan de groenten en verwarm het geheel, al roerend, nog even door.
Serveer de pittige omeletrolletjes met de Nasi Goreng.