
Nasi Goreng met Kip
Laten we wat vaker eten zoals ze dat in Indonesië doen. Dit recept is de perfecte basis voor een heerlijke Nasi Goreng. Heb je nog wat groenten in huis? Voeg ze toe in deze Nasi Goreng!
Ingrediënten
Aantal porties
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de winterpeen in kleine blokjes, snipper de ui grof, snijd de prei in halve ringen. Snijd de spitskool in reepjes.
Verhit 2 el Conimex Wokolie in een wok, bak de kipblokjes goudbruin en gaar.
Voeg de gesneden groenten toe en wok deze 2 tot 3 minuten mee.
Doe vervolgens de Conimex Nasi Goreng Boemboe met 50 ml water in de wok met groenten en kip en roer goed door.
Voeg de rijst toe aan de wok en roerbak nog 2 Ã 3 minuten mee. Eet smakelijk!