En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 525.24 kcal |
Eiwitten | 12.38 g |
Suikers | 7.29 g |
Vezels | 1.98 g |
Verzadigde vetten | 2.7 g |
Natrium | 1225.73 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 13.22 g |
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Klop ondertussen de eieren en bak deze als een omelet. Laat de omelet afkoelen.
Snij de prei in halve ringen en snij de rode pepers fijn. Meng de Bango Ketjap, het zout en de lichte sojasaus met 3 el water.
Verhit de wokolie in een wok. Fruit de prei en de pepers 1 minuutje. Pers de tenen knooflook uit en voeg de knoflook toe aan de prei en pepers. Voeg de gekookte rijst toe en bak het geheel ongeveer een minuutje op hoog vuur.
Blus het geheel af met het ketjap mengsel en verhit nog even goed door. Snij de omelet in reepjes en meng deze door de Nasi Goreng.