Mihoen Goreng- gebakken mihoen met kip en bleekselderij

Mihoen Goreng gebakken mihoen met kip en bleekselderij

Dit recept mihoen goreng met de kip en bleekselderij is een heerlijk gevulde maaltijd. De Conimex mix voor mihoen speciaal maakt het eenvoudig om dit kruidige recept te bereiden. De rode peper geeft pit aan het recept. 
20 Minutes
4
Pittig,Kruidig

Ingrediënten

  • 1 pakje Conimex mix voor Mihoen Speciaal
  • 400 g kipfilet
  • 4 el Conimex Wok Olie
  • 1 struik bleekselderij (met groen)
  • 1 kleine rode peper
  • 250 g Conimex Mihoen

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 488.3 kcal
Eiwitten 29.21 g
Suikers 3.4 g
Vezels 2.11 g
Verzadigde vetten 3.09 g
Natrium 601.09 mg
Fat Per Nutrient Basis 15.38 g

Bereidingswijze

  1. Meng de groente-kruidenmix (uit het pakje Conimex mix voor mihoen speciaal ) met 1/2 dl kokend water en laat het tenminste 10 minuten staan. Snijd de kipfilet in kleine blokjes. Meng ondertussen de marinademix (uit het pakje) met 2 eetlepels Conimex wok olie en de kip. Laat dit 10 minuten marineren. Was en snijd de bleekselderij in stukjes en bewaar het groen.

  2. Snijd de rode peper fijn. Kook de Conimex mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken. Verhit een wok, voeg 2 eetlepels wok olie toe en wok de kipblokjes en de bleekselderij 7 minuten. Wok de rode peper 2 minuten mee. Roer de groente-kruidenmix erdoor en wok tot het droog begint te worden. Voeg dan de mihoen en het selderijgroen toe en wok nog 3 minuten.

  3. Schep de gewokte mihoen in 4 diepe borden of kommen.

Meer heerlijke recepten