En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 954.712 kcal |
Eiwitten | 31.015 g |
Suikers | 15.464 g |
Vezels | 18.585 g |
Verzadigde vetten | 26.184 g |
Natrium | 2934.05 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 51.189 g |
Kook de rijstnoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel ze daarna koud af, zodat ze niet meer verder garen, en verdeel de noodles over twee kommen.
Snijd de tofu in blokjes of reepjes en bak ze een paar minuten in wat olie in een koekenpan knapperig.
Verhit olie in een wok op hoog vuur en bak hierin de currypasta een paar minuutjes aan. Let op: laat hem niet aanbranden! Voeg de bouillon en suiker toe, roer goed door. Zet het vuur zachter en voeg de kokosmelk en vissaus toe. Laat dit zachtjes pruttelen.
Voeg de schoongemaakte garnalen toe en laat een paar minuutjes in de pan tot ze nét gaar zijn. Proef de curry: moet er nog wat peper of zout bij? Giet de curry over de rijstnoedels in de kommetjes. Garneer met de gebakken tofu, koriander en taugé.