Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

Dit recept mihoen speciaal met garnalen en paksoi is een fijn en klein gerecht, maar wel een hele maaltijd. In de mix voor Mihoen Speciaal van Conimex zitten alle kruiden die je nodig hebt. 
20 Minutes
4
Kruidig

Ingrediënten

  • 400 g rauwe gepelde gamba's
  • 1 pakje Conimex mix voor Mihoen Speciaal
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 250 g Conimex Mihoen (1 pak)
  • 1 grote paksoi

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 394.49 kcal
Eiwitten 19.59 g
Suikers 3.46 g
Vezels 2.13 g
Verzadigde vetten 1.66 g
Natrium 1107.94 mg
Fat Per Nutrient Basis 8.35 g

Bereidingswijze

  1. Meng de gamba's met de marinademix uit het pakje Conimex mix voor mihoen speciaal en 2 eetlepels Conimex wokolie. Wel de groenten-kruidenmix uit het pakje minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.

  2. Kook ondertussen de Conimex mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd de paksoi in reepjes.

  3. Verhit een grote wok, schenk 2 eetlepels wokolie in en wok hierin de gamba's 2 minuten. Roerbak dan de paksoi 2 minuten mee. Voeg de gewelde groenten-kruidenmix en de mihoen toe en warm het gerecht goed door.

  4. Schep de mihoen in 4 diepe borden of kommen en serveer.

Meer heerlijke recepten