En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 394.49 kcal |
Eiwitten | 19.59 g |
Suikers | 3.46 g |
Vezels | 2.13 g |
Verzadigde vetten | 1.66 g |
Natrium | 1107.94 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 8.35 g |
Meng de gamba's met de marinademix uit het pakje Conimex mix voor mihoen speciaal en 2 eetlepels Conimex wokolie. Wel de groenten-kruidenmix uit het pakje minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.
Kook ondertussen de Conimex mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en snijd de paksoi in reepjes.
Verhit een grote wok, schenk 2 eetlepels wokolie in en wok hierin de gamba's 2 minuten. Roerbak dan de paksoi 2 minuten mee. Voeg de gewelde groenten-kruidenmix en de mihoen toe en warm het gerecht goed door.
Schep de mihoen in 4 diepe borden of kommen en serveer.