Kipsandwich met pindasaus, komkommer en gebakken uitjes

Kipsandwich met pindasaus, komkommer en gebakken uitjes

De kip in deze kipsandwich is heerlijk gekruid met een kruidenmix voor bahmi van Conimex. De satésaus en de ketjap manis zorgen voor een indisch tintje aan dit verrukkelijke gerecht. 
10 min
4
Mild

Ingrediënten

  • 500 g kipfilet
  • 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 0.5 komkommer
  • 1 zakje Conimex Pinda Satésaus
  • 3 el Conimex Ketjap Manis
  • 4 bruine pistolet
  • 6 el Conimex Gebakken uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 473.26 kcal
Eiwitten 38.05 g
Suikers 14.41 g
Vezels 4.4 g
Verzadigde vetten 3.7 g
Natrium 1855.45 mg
Fat Per Nutrient Basis 14.46 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in dunne reepjes en meng deze met de Conimex kruidenmix voor Bahmi.

  2. Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wokolie toe en wok de kipreepjes ca. 5 minuten.

  3. Was en snijd de komkommer in dunne plakjes of in smalle reepjes. Roer de Conimex pinda satésaus mix glad met 1 dl kokend water en Conimex ketjap manis.

  4. Snijd de pistoletjes doormidden. Besmeer de onderste helften met pinda satésaus. Verdeel de kipreepjes en de komkommer over de broodjes. Strooi de Conimex gebakken uitjes erover en leg de bovenste helften erop.

  5. Leg de broodjes op kleurige servetten of kleine bordjes

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild