En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 473.26 kcal |
Eiwitten | 38.05 g |
Suikers | 14.41 g |
Vezels | 4.4 g |
Verzadigde vetten | 3.7 g |
Natrium | 1855.45 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 14.46 g |
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en meng deze met de Conimex kruidenmix voor Bahmi.
Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wokolie toe en wok de kipreepjes ca. 5 minuten.
Was en snijd de komkommer in dunne plakjes of in smalle reepjes. Roer de Conimex pinda satésaus mix glad met 1 dl kokend water en Conimex ketjap manis.
Snijd de pistoletjes doormidden. Besmeer de onderste helften met pinda satésaus. Verdeel de kipreepjes en de komkommer over de broodjes. Strooi de Conimex gebakken uitjes erover en leg de bovenste helften erop.
Leg de broodjes op kleurige servetten of kleine bordjes