Kipsandwich met pindasaus, komkommer en gebakken uitjes

Kipsandwich met pindasaus, komkommer en gebakken uitjes

De kip in deze kipsandwich is heerlijk gekruid met een kruidenmix voor bami van Conimex. De satésaus en de ketjap manis zorgen voor een Aziatisch tintje aan dit heerlijke gerecht. 
10 Minutes
4
Mild

Ingrediënten

  • 500 g kipfilet
  • 1 zakje Conimex mix voor Bami Goreng
  • 2 el Conimex Wok Olie
  • 0.5 komkommer
  • Conimex Pindasaus Mild pot 400 g
  • 3 el Conimex Ketjap Manis
  • 4 bruine pistolet
  • 6 el Conimex Gebakken uitjes

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 729.404 kcal
Eiwitten 43.438 g
Suikers 43.909 g
Vezels 6.307 g
Verzadigde vetten 5.382 g
Natrium 2608.63 mg
Fat Per Nutrient Basis 25.208 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in reepjes en meng deze met de Conimex kruidenmix voor Bami.

  2. Verhit een wok, voeg 2 eetlepels Conimex wokolie toe en wok de kipreepjes ca. 5 minuten.

  3. Was en snijd de komkommer in dunne plakjes of in smalle reepjes. Maak de Conimex Pindasaus klaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en voeg de Conimex ketjap manis toe.

  4. Snijd de pistoletjes doormidden. Besmeer de onderste helften met pinda satésaus. Verdeel de kipreepjes en de komkommer over de broodjes. Strooi de Conimex gebakken uitjes erover en leg de bovenste helften erop.

  5. Leg de broodjes op kleurige servetten of kleine bordjes.

Meer heerlijke recepten