Kipfilet met noedels en Lemongrass, Coconut & Chili

Geef je wokgerecht een intense Thaise smaak met deze Lemongrass, Kokos & Chili specerijenpasta. 
15 Minutes
2
Kruidig

Ingrediënten

  • 200 g kipfilet
  • 200 g sugar snaps
  • 1 rode paprika
  • 3 lente-uien
  • 2 blokken Conimex Wok Noedels
  • 2 eetlepels Conimex Wokolie
  • 130 g Conimex Wok Paste Lemongrass, Coconut & Chili

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 693.56 kcal
Eiwitten 34.11 g
Suikers 24.01 g
Vezels 5.58 g
Verzadigde vetten 10.99 g
Natrium 1346.13 mg
Fat Per Nutrient Basis 26.95 g

Bereidingswijze

  1. Snij de sugar snaps in schuine stukjes, snij de paprika in reepjes en de lente-uitjes in smalle ringetjes. Snij tenslotte de kipfilet in blokjes.

  2. Bereid de Woknoedels volgens de bereidingswijze op de verpakking.

  3. Verhit 2 el. Wokolie in een wokpan en wok hierin de kipblokjes goudbruin en gaar. Voeg dan de sugar snaps en paprika toe en wok deze ca. 4 min mee. Voeg als laatste de lente-uitjes toe en wok deze nog even kort mee.

  4. Zet het vuur laag, voeg de Wok Paste toe en meng het goed door. Voeg dan de gekookte Woknoedels toe en verwarm het geheel nog even goed.

Meer heerlijke recepten