En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 705.74 kcal |
Eiwitten | 41.14 g |
Suikers | 7.2 g |
Vezels | 8.79 g |
Verzadigde vetten | 3.45 g |
Natrium | 1999.26 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 17.87 g |
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet en laten uitlekken. Snijd de kip in stukjes. Meng de marinademix (uit het pakje) met 3 el Conimex Wok Olie. Voeg de stukjes kip toe en marineer 5 min.
Kook ondertussen de bloemkool 5 min. in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken. Pel en snijd de uien in ringen.
Verhit een wok, voeg 1 eetlepel wok olie toe en roerbak de stukjes gemarineerde kip 5 min. Voeg de bloemkoolroosjes en de ui toe en wok nog 5 min. Roer de sausmix (uit het pak) en 300 ml koud water erdoor. Breng aan de kook en kook 1 min. op een laag vuur. Schep de peterselie erdoor.
Schep de rijst op 4 borden en verdeel de Kerrie Kip met bloemkool en rode ui erover.