En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 773.92 kcal |
Eiwitten | 46.864 g |
Suikers | 6.23 g |
Vezels | 10.302 g |
Verzadigde vetten | 4.128 g |
Natrium | 2066.74 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 22.396 g |
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet en laten uitlekken.
Snijd de kip in stukjes. Meng de marinademix (uit het pakje) met de Conimex Wok Olie. Voeg de stukjes kip toe en marineer 5 min. Kook ondertussen de broccoliroosjes 5 min. in ruim kokend water. Afgieten en goed laten uitlekken.
Laat een wok op een hoog vuur heet worden en roerbak de stukjes gemarineerde kip 5 min. Voeg de broccoli en de doperwtjes toe en wok nog 5 min. Roer de sausmix (uit het pakje) en 300 ml koud water erdoor. Breng aan de kook en kook 1 min. op een laag vuur. Schep de helft van de koriander erdoor.
Schep de rijst op 4 borden en verdeel de Kip kerrie madras erover. Bestrooi met de rest van de koriander en de pinda’s.