En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 650.976 kcal |
Eiwitten | 34.712 g |
Suikers | 7.266 g |
Vezels | 3.283 g |
Verzadigde vetten | 6.494 g |
Natrium | 78.736 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 16.746 g |
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet en laten uitlekken. Snijd de kipfilet in 20 stukken.Snijd de courgette in dikke plakken en de plakken doormidden. Snijd de paprika’s in reepjes.
Verhit een wok, voeg 2 el Conimex Wok Olie toe en roerbak de kip 3 min. Voeg de paprika en de courgette toe en wok nog 3 min. Roer de Conimex Thaise Rode Curry Paste en 100 ml water erdoor en breng het geheel aan de kook. Voeg de kookroom toe en laat 5 min. pruttelen.
Verdeel de rijst over 4 kommen of borden, schep de kip met courgette en gele paprika erover en bestrooi met de bladselderij en Conimex gebakken uitjes.