En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 309.02 kcal |
Eiwitten | 12.52 g |
Suikers | 3.13 g |
Vezels | 3.16 g |
Verzadigde vetten | 4.3 g |
Natrium | 1027.46 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 13.97 g |
Breng 750 ml water met het verkruimelde bouillonblokje aan de kook. Voeg de gember, knoflook, 1 eetlepel sesamolie en 2 eetlepels sojasaus aan de bouillon toe.
Snijd het onderste gedeelte van de steeltjes van shiitakes en roer de paddenstoelen door de bouillon. Laat de bouillon minimaal 30 minuten trekken.
Snijd intussen de baby paksoi in repen en voeg deze bij de bouillon. Halveer de baby maïskolfjes. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Kook de eieren 5-6 minuten in ruim water. Giet ze af en spoel ze koud. Pel de eieren en halveer ze.
Kook de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Haal de gember en knoflook uit de bouillon. Schep de noedels in 3 kommen en verdeel vervolgens de baby paksoi, de maïskolfjes en de eieren over de kommen. Schenk de bouillon erop en strooi de bosui erover. Serveer de Japanse noedelsoep direct.