Japanse dip

Japanse dip

Heerlijke Japanse dipsaus. In slechts 2 minuten al op tafel, of bewaar de dip nog eventjes in de koelkast met Conimex Sambal Badjak, sojasaus en gembersiroop. 
1 min
4
Pittig

Ingrediënten

  • 4 lente-uien
  • 3 el Conimex Sojasaus
  • 1.5 tl Conimex Sambal Badjak
  • 6 el ketchup
  • 0.5 tl medium sherry (of Merin = japans kookwijn)
  • 1 el Conimex Gembersiroop

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 43.03 kcal
Eiwitten 1.53 g
Suikers 5.4 g
Vezels 0.63 g
Verzadigde vetten 0.09 g
Natrium 754.23 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.17 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de lente-uiten (ook het groen) in fijne ringetjes. Meng deze met de Conimex sojasaus, Conimex Sambal Badjak, ketchup ,sherry en Conimex Gembersiroop tot een gladde saus.

Meer heerlijke recepten

  • Laksa Curry met garnalen en rijstnoedels

    Een heerlijke Laksa Curry van Foodplatform Culy. De Singaporese laksa curry is superpopulair! Deze Laksa wordt gemaakt met kokosmelk, rijstnoodles, garnalen en coriander.

    • 15 min

    • 2

      people

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Met dit Vietnamese Pho Bo recept maak je een originele Vietnamese noedelsoep vol groenten en met mager rundvlees. Met Conimex Lichte Sojasaus breng je de pho bo soep heerlijk op smaak.

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry is fris pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild