Japanse dip

Japanse dip

Recept zelf Japanse dip maken. Recepten dip-saus bereiden. 
1 min
4
Pittig

Ingrediënten

  • 4 lente-uien
  • 3 el Conimex Sojasaus
  • 1.5 tl Conimex Sambal Badjak
  • 6 el ketchup
  • 0.5 tl medium sherry (of Merin = japans kookwijn)
  • 1 el Conimex Gembersiroop

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 43.03 kcal
Eiwitten 1.53 g
Suikers 5.4 g
Vezels 0.63 g
Verzadigde vetten 0.09 g
Natrium 754.23 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.17 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de lente-uiten (ook het groen) in fijne ringetjes. Meng deze met de Conimex sojasaus, Conimex Sambal Badjak, ketchup ,sherry en Conimex Gembersiroop tot een gladde saus.

Gele Curry Kip 4122 square

Van restjes naar recept!

Help voedselverspilling te voorkomen! Heb je nog restjes in huis en weet je niet goed wat je ermee moet maken? Maak dan een foto van alle ingrediënten die je nog in huis hebt, dan stellen wij lekkere recepten voor waar je deze ingrediënten nog goed voor kan gebruiken.

Meer heerlijke recepten

  • Pho Bo – Vietnamese Noodle Soep

    Pho Bo Vietnamese Noodle Soep

    Lekkere Vietnamese soep maken met noedels? Probeer dit Pho Bo recept met Conimex lichte sojasaus!

    • 25 min

    • 2

      people

    • Mild

  • Pumpkin and Chicken Curry

    Pompoen curry met kip

    De Wok Paste Curry, Lemongrass & Chili geeft deze curry een fris-pittige smaak. Geef de curry extra pit met een lepeltje sambal.

    • 20 min

    • 4

      people

    • Kruidig,Mild