Japanse dip

Japanse dip

Heerlijke Japanse dipsaus. In slechts 2 minuten al op tafel, of bewaar de dip nog eventjes in de koelkast met Conimex Sambal Badjak, sojasaus en gembersiroop. 
1 Minute
4
Pittig

Ingrediënten

  • 4 lente-uien
  • 3 el Conimex Sojasaus
  • 1.5 tl Conimex Sambal Badjak
  • 6 el ketchup
  • 0.5 tl medium sherry (of Merin = japans kookwijn)
  • 1 el Conimex Gembersiroop

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 43.03 kcal
Eiwitten 1.53 g
Suikers 5.4 g
Vezels 0.63 g
Verzadigde vetten 0.09 g
Natrium 754.23 mg
Fat Per Nutrient Basis 0.17 g

Bereidingswijze

  1. Snijd de lente-uiten (ook het groen) in fijne ringetjes. Meng deze met de Conimex sojasaus, Conimex Sambal Badjak, ketchup ,sherry en Conimex Gembersiroop tot een gladde saus.

Meer heerlijke recepten