En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 637.68 kcal |
Eiwitten | 31.07 g |
Suikers | 22.91 g |
Vezels | 5.05 g |
Verzadigde vetten | 8.72 g |
Natrium | 1216.73 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.35 g |
Kook de woknoedels volgens de instructies op de verpakking.
Pel en snipper de ui en knoflook. Snij de rode peper in ringetjes. Snij de paksoi in kleine stukjes van ongeveer 2 cm. Halveer de sugarsnaps of boontjes.
Klop het ei in een grote kom los met 1 el ketjap, 1 tl sambal, 1 el chilisaus, 1 tl djahé, 1 tl laos en een snufje zout. Voeg de ui en knoflook toe.
Voeg het gehakt en 4 el paneermeel toe en kneed het geheel goed door elkaar. Draai kleine balletjes van het gehakt en zet even apart.
Verhit een scheut wokolie en bak de gehaktballetjes tot ze gaar zijn. Zet apart.
Doe de paksoi en de sugarsnaps in de wok. Voeg ongeveer 2/3 van de woksaus en de woknoedels toe en roer het geheel ongeveer 3 minuten door op hoog vuur. Voeg op het laatste moment de taugé en de gehaktballetjes toe.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met rode peper. Lekker met Kroepoek Naturel.