En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 540.08 kcal |
Eiwitten | 24.72 g |
Suikers | 14.46 g |
Vezels | 5.8 g |
Verzadigde vetten | 4.41 g |
Natrium | 1019.14 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 20.0 g |
Kook de bami volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
Pel en snijd de uien ondertussen in kleine partjes. Snijd de champignons in vieren.
Verwarm een wok op hoog vuur, voeg een scheutje wok olie toe en wok de uien 3 min. Voeg het bamivlees toe en roerbak ca. 5 min. Voeg de champignons toe en wok nog 3 min. Roer de Conimex boemboe Bahmi Goreng en 100 ml water erdoor en roerbak nog 3 min. Schep de mie, de taugé en selderi erdoor. Warm goed door. Voeg voor een lekker pitje en kruidige smaak 1-3 tl sambal badjak toe (hoe meer hoe pittiger). Zet de sambal ook op tafel om zelf naar smaak toe te voegen.
Verdeel de Indonesische bami over 4 borden of grote kommen. Schep de gebakken uitjes erover.