En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 646.45 kcal |
Eiwitten | 36.65 g |
Suikers | 2.02 g |
Vezels | 1.0 g |
Verzadigde vetten | 6.2 g |
Natrium | 387.39 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 27.32 g |
Meng 1 eetlepel ketjap manis, een halve eetlepel sambal en 1 eetlepel olie in een kom en marineer de visfilets met dit mengsel. Marineer de visfilets minimaal een half uur, het liefst langer.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de gemarineerde makreelfilets op een stuk aluminiumfolie (ca. 30 bij 30 cm) en vouw deze dicht. Gaar de makreelfiles pakketjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven of op de BBQ.
Kook gelijktijdig de rijst volgens de bereidingswijze. Serveer de ikan bakar pedis met rijst.