En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 168.865 kcal |
Eiwitten | 18.713 g |
Suikers | 4.373 g |
Vezels | 1.68 g |
Verzadigde vetten | 1.373 g |
Natrium | 591.217 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 6.689 g |
Snijd 1 rode peper fijn. Meng de hoisin woksaus, sojasaus en 2 eetlepels water door elkaar. Voeg de rode peperringetjes en de geraspte gember toe. Snijd de kipfilet in blokjes en schep de maïzena erdoor.
Snijd de baby paksoi grof en halveer de aspergebroccoli. Snijd 1 rode peper in dunne ringetjes.
Verhit de wokolie in een wok en bak hierin de kip goudbruin. Voeg de paksoi en de aspergebroccoli toe en roerbak alles 2-3 minuten op hoog vuur. Blus de groenten af met de helft van het hoisinmengsel en laat het vocht bijna helemaal verdampen. Voeg dan de rest van het hoisinmengsel toe.
Voeg de cashewnoten toe en roerbak alles nog even kort door. Verdeel het gerecht over 4 borden. Serveer met Java kroepoek.