Hobak Namool – Roergebakken Koreaanse courgette

Hobak Namool Roergebakken Koreaanse courgette

Hobak Namool of roergebakken Koreaanse courgette smaakt heerlijk als bijgerecht bij vis, vlees of kip. Het is eenvoudig te bereiden en smaakt heerlijk. Echt een aanrader! 
10 Minutes
2
Mild

Ingrediënten

  • 2 theelepels sesamolie
  • 1 courgette, grof gesneden
  • 1 teentje knoflook gepeld
  • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
  • 2 theelepels geroosterd sesamzaad

  1. Amount per Serving
Title Amount per Serving
Energie kcal 82.27 kcal
Eiwitten 2.35 g
Suikers 2.5 g
Vezels 1.35 g
Verzadigde vetten 0.98 g
Natrium 4.75 mg
Fat Per Nutrient Basis 6.37 g

Bereidingswijze

  1. Zet een wok op hoog vuur en schenk de sesamolie in de pan. Roerbak de courgette kort totdat de groente begint te kleuren. Knijp de knofloop uit of hak deze fijn.

  2. Voeg de knoflook toe en roerbak nog 1 minuut mee. Bestrooi voor het serveren de Hobak Namool of roergebakken Koreaanse courgette met de bosui en hetsesamzaadjes.

Meer heerlijke recepten