En ontvang maandelijks lekkere inspiratie
Title | Amount per Serving |
---|---|
Energie kcal | 241.74 kcal |
Eiwitten | 13.67 g |
Suikers | 5.18 g |
Vezels | 8.21 g |
Verzadigde vetten | 1.51 g |
Natrium | 922.53 mg |
Fat Per Nutrient Basis | 5.64 g |
Snij de broccoli in roosjes en de worteltjes in reepjes. Verwijder de steeltjes van de shii-takes. Schil en hak de gember fijne.
Meng 4 el Conimex Sojasaus met de gember.
Verhit ondertussen in een wok of frituurpan een flinke laag olie tot 170°C.
Zeef de bloem en meng er de eieren, 2,25 dl water en 1 el Sojasaus doorheen. Het hoeft geen glad beslag te worden, er mag nog wat bloem te zien zijn.
Haal de groenten door het beslag en frituur ze in de hete olie tot ze goudbruin zijn. Laat de gefrituurde tempura uitlekken op keukenpapier.
Leg de tempura op servetjes in kommen of op borden en geef de gember-sojadip er bij.